KPN

[vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]KPN[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]KPN is een oer-Hollands merk. Iedereen kent het en bijna iedereen maakt wel gebruik van een dienst van de provider. Misschien direct via KPN, maar anders wel via een dochteronderneming van de telecomreus. KPN is groot. De provider was altijd de grootste. Maar toen Ziggo en UPC fuseerden, ontstond er een nog grotere provider. Via KPN kan je internetten, televisie kijken en bellen. Maar het bedrijf levert ook beveiligingsdiensten en bijvoorbeeld een opslagdienst in de cloud. KPN is een absolute ‘all round’ speler. Zowel op particuliere als op de zakelijke markt.

Geschiedenis KPN

KPN (Koninklijke PTT Nederland) is opgericht in 1998, daarvoor heette het PTT. Van oudsher was het een staatsbedrijf. KPN is een provider met een eigen netwerk. Dit netwerk moet opengesteld zijn zodat andere providers hun diensten ook kunnen aanbieden. Maar deze diensten verlopen dan via het netwerk van KPN. Dit wordt KPN verplicht. Toen het voormalig staatsbedrijf geliberaliseerd werd, zijn er eisen opgesteld. Een ervan is dat KPN geen alleenrecht heeft op het DSL netwerk.

KPN Glasvezel

Overal in Nederland kan je KPN internet via DSL krijgen, maar de provider wil het land ‘verglazen’. Glasvezel moet het gaan worden. Met glasvezel nemen internetsnelheden toe en kunnen meerdere diensten tegelijk worden afgenomen. En natuurlijk kan dit nu al met DSL, maar hoe meer apparaten online zijn des te groter de vraag naar supersnel internet wordt. KPN kan ik grote delen van Nederland al glasvezel aanbieden maar nog lang niet overal. Huis voor huis moet worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Zoals je begrijpt is dit een flinke klus. Wist je dat glasvezel internet een parallelle snelheid kent? Dit betekent dat downloadsnelheid en uploadsnelheid gelijk zijn.[/vc_column_text][vc_single_image image=”104″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]

Internet van KPN

Internet van KPN krijg je via DSL of glasvezel. De standaard internetsnelheid ligt op 20Mb/s. Dit is het instap pakket. De snelheid loopt op tot 500Mb/s, dan moet je wel voor glasvezel kiezen. De prijzen van DSL en glasvezelpakketten verschillen niet. Als je glasvezel kunt krijgen op jouw adres, ziet KPN het liefst dat je glasvezel bestelt. En eerlijk is eerlijk, dit is voor jou ook het best. Bij internet van KPN krijg je altijd een draadloos modem gratis in bruikleen. Hiermee creëer je direct een (beveiligd) draadloos Wifi netwerk.

Vooral jongere consumenten gaan voor een Internet Only pakket van KPN. Dus geen telefonie of televisie maar alleen een internetverbinding. De populariteit van deze pakketten zit hem deels in diensten als Netflix waardoor steeds meer jongeren besluiten geen standaard TV pakket meer te nemen.

KPN Alles-in-1

Internet, tv en bellen gebundeld afnemen kan uiteraard via KPN. Sterker nog, de provider promoot de alles-in-1 pakketten non stop. Met KPN alles-in-1 krijg je minimaal 20Mb/s internet, bellen tegen zeer gunstige tarieven en 8o televisiezenders  waarvan de helft al in HD te bewonderen is. De alles-in-1 pakketten kennen een 1-jarige contractduur.

KPN Interactieve TV

Televisie is bij KPN standaard interactieve televisie. Wat is interactief? Wat dacht je van opnemen, pauzeren, terugkijken en films en series on demand kijken. Jij bent ‘in control’. Zo kan je dus jouw favoriete programma’s kijken waar en wanneer jij wilt. KPN iTV is namelijk ook op tablet, laptop of smartphone te bekijken.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]