Ziggo

Ziggo aanbieding 2018


Ziggo is de grootste provider van Nederland. Dit is het bedrijf eigenlijk pas kort. Door consolidatie was het aantal kabelaars in Nederland al enorm teruggebracht. Na de fusie tussen UPC en Ziggo ontstond het huidige Ziggo. Dit is de enige landelijk opererende kabelprovider van ons land. Ziggokan (vrijwel) heel Nederland bedienen van kabel internet, televisie en telefonie. En mobiele telefonie zal ook worden toegevoegd aan het aanbod.

Ziggo Alles-in-1

De alles-in-1 pakketten van Ziggo zijn erg populair. Internet, tv en bellen gebundeld afnemen levert immers een korting op. Het merendeel van nieuwe Ziggo klanten kiest voor een alles-in-1 pakket. Deze pakketten variëren in internetsnelheid van 25Mb/s tot 300Mb/s en kennen standaard 35 zenders in HD. Hiermee speelt Ziggo goed in op de eisen van de consument. Snel internet en haarscherpe interactieve TV.

Ziggo Interactieve TV

Alleen digitale TV is tegenwoordig niet genoeg meer. Haarscherp beeld is de standaard geworden. Het draait nu ook om interactiviteit. Je wilt kunnen pauzeren, doorspoelen, on demand televisie kijken en kunnen opnemen. Dit kan uiteraard allemaal met Ziggo interactieve televisie. Ziggo levert ruim 80 tv-zenders en 90 radiozenders, en standaard zitten er al 35 zenders in HD bij Ziggo iTV. Een zeer compleet televisiepakket dus. Met de gratis mediabox, CI+ module of Horizon Mediabox kan je direct televisie kijken met alle interactieve mogelijkheden die bij Ziggo TV horen.

Ziggo internet

Internet via de kabel

Ziggo is dus de enige landelijke kabelaanbieder van Nederland. Het bedrijf heeft daarmee geen concurrentie op het kabelnetwerk. In tegenstelling tot KPN dat wel degelijk nieuwe spelers moet toelaten op het DSL- en glasvezelnetwerk. Ziggo levert kan 98% van de Nederlandse huishoudens bedienen. Internet van Ziggo laat de DSL-providers ver achter zich. Waar DSL in de praktijk vaak maximaal 20Mb/s haalt, haalt Ziggo met gemak 150Mb/s. Natuurlijk hangt het van jouw gebruik af of dit ook echt nodig is. Voor veel mensen volstaat die 20Mb/s. Maar in theorie kan alleen glasvezel de snelheden van Ziggo bijbenen, maar dit ligt nog lang niet in heel Nederland. Internet van Ziggo doet het goed. Steeds meer (jongere) consumenten kiezen voor een Internet Only pakket. Die groep neemt dan geen bellen of televisie af, maar belt mobiel en kijkt tv via internet, denk bijvoorbeeld aan Netflix.

Overstappen naar Ziggo?

Overstappen is nooit moeilijk. Ook niet naar Ziggo. Jouw oude provider moet meewerken aan de overstap, zo kan je bijvoorbeeld jouw vaste telefoonnummer behouden. Wel zo gemakkelijk. Veel overstappen gaan naar Ziggo voor het snelle internet, en de meeste kiezen dan voor een alles-in-1 pakket. Alles onder één dak, en maar één factuur. Overstappen is zo geregeld.

Ziggo pakketten

Alle pakketten van Ziggo zijn gemakkelijk te vergelijken op pakketkiezer.nl. Overstappen naar Ziggo is snel geregeld en je zit geen dag zonder internet. Check je postcode om te zien welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice zit voor je klaar. Laat je bijvoorbeeld gratis terugbellen door ons op het tijdstip dat jou uitkomt!

Kan ik Ziggo krijgen?

Ja, hoogstwaarschijnlijk wel. Vrijwel iedereen in Nederland kan Ziggo krijgen. De provider heeft een landelijk dekkend netwerk waarmee bijna iedereen aangesloten kan worden.  Vereiste is wel dat je een kabelaansluiting hebt. Woningen krijgen dit standaard, veel bedrijfspanden echter niet. Vandaar dat Ziggo op zakelijk gebied niet heel erg machtig is. Aan de hand van onze postcodecheck kan je kijken hoe snel internet Ziggo op jouw adres kan leveren.