Alles-in-1

Een alles in 1 pakket is niets anders dan één abonnement bestaande uit internet, tv en bellen. Je haalt met zo’n pakket dus meteen alles in één keer in huis, en dat bij één provider. Geen gedoe met losse abonnementen en verschillende rekeningen van verschillende providers dus!

Providers vergelijken

Vergelijk alles-in-1 pakketten

Alles in een: veel keuze

Het aanbod van dit soort abonnementen is groot en het is soms lastig om door de bomen het bos te zien. Welke provider biedt nu het beste pakket aan? En wil je voor het internet nu glasvezel of juist kabel? Hoeveel tv kanalen wil je? Wil je gratis naar het buitenland kunnen bellen? Al deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden door hier op Pakketkiezer.nl alles in 1 te vergelijken. Dit geeft je snel een objectief beeld van het aanbod van alle providers. Maak dus snel gebruik van onze vergelijker!

Goedkoopste Alles-in-1

Het grote voordeel van dit soort abonnementen is natuurlijk de prijs. Doordat je in één keer voor alle drie kiest, is dat veel goedkoper dan wanneer je het los zou bestellen. Dus maandelijks één factuur en direct besparen. Onderling zijn er natuurlijk ook weer verschillen. Providers als Telfort en Tele2 staan bekend om de goedkoopste alles-in-1 pakketten.

Overstappen naar Alles-in-1

Een provider hanteert standaard een contract van een jaar. Sommige aanbieders hanteren een tweejarig contract maar dit is niet heel gangbaar, let hier uiteraard op. Na de contractperiode, vaak dus een jaar, kan je iedere maand overstappen. Er bestaat niet meer zoiets als stilzwijgend met een jaar verlengen. Dit houdt in dat je vrij bent om na een jaar opnieuw te gaan kijken of je elders beter uit bent. Gebruik dit! Vaak gelden er hele andere (actie)tarieven en kun je van meer opties gebruik maken. En overstappen is eenvoudig, zeker via pakketkiezer.nl. Wij regelen alles voor je en je zit geen dag zonder internet!

Check je postcode

1. Selecteer jouw ideale pakket:
2. Vul je postcode en huisnummer in:

Met bovenstaande check kan je direct zien welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn.