Over pakketkiezer.nl

Het vinden van het juiste pakket voor internet, tv & bellen kan best lastig zijn. Ga je voor glasvezel, kabel of DSL? En waar zitten de verschillen in? Welke pakketten kan je op jouw adres krijgen? Wat is het goedkoopste pakket? Allemaal logische vragen die veel mensen zichzelf stellen. Internet moet werken en niet te veel kosten. Zo staan de meeste mensen erin. En wij van pakketkiezer.nl eigenlijk ook.

Nederland kent een tiental grote providers die landelijk hun diensten kunnen leveren. KPN en Ziggo zijn de grootste. Fiber is een kleintje met flinke ambities. Anders providers maken vaak gebruik gebruik van het KPN netwerk, denk aan Telfort, XS4ALL en Tele2. En velen stunten met prijzen en kortingen. Als je overstapt, pak je deze korting. Blijf je zitten waar je zit, dan betaal je het reguliere tarief.

Kies jouw ideale pakket

Op pakketkiezer.nl vind je alle providers met al hun pakketten. Wel zo overzichtelijk dus. Via het checken van je postcode zie je direct welk pakket er op jouw adres te krijgen is. Vergelijk de verschillende pakketten daarna op basis van hun kunnen en prijs. Ga je voor een alles-in-1 pakket? Of toch liever Internet Only. Let hoe dan ook op internetsnelheid, aantal zenders, zenders in HD en natuurlijk de totale kosten per jaar. Zit jouw ideale pakket er bij? Bestel het dan direct. Wij regelen de overstap uiteraard voor.