XS4ALL


Ergens is XS4ALL een vreemde eend in de bijt. Niet omdat de provider slecht internet levert, integendeel. XS4ALL is meer dan een provider. Het bedrijf is zeer maatschappelijk betrokken en eigenzinnig. De provider zet zich in voor privacy, tegen censuur en kent een echte pioniersmentaliteit. Iedereen moet toegang hebben tot informatie op het web (access for all).

XS4ALL is opgericht in 1993. Daarmee is het de oudste ISP (internet service provider) van Nederland. De jaren ervoor werd er veel geëxperimenteerd (o.a. door te hacken) om iets later een echte provider te kunnen worden. Op de dag dat XS4ALL werd gelanceerd, had het bedrijf direct 500 klanten. Sinds 1993 is er veel veranderd maar de passie voor online is nog steeds dominant aanwezig binnen het bedrijf. En naast internet biedt XS4ALL natuurlijk ook vaste telefonie en interactieve televisie aan.

XS4ALL Internet

Internet van X4ALL kent een fantastische reputatie. De provider voert sinds jaar en dag allerlei lijstjes aan wat betreft snel, stabiel en betrouwbaar inderdaad. Zo is de provider al 5 jaar op rij de klantvriendelijkste internetprovider en scoort XS4ALL al 3 jaar het hoogst op de providermonitor van de Consumentenbond. Je internet via DSL of glasvezel. Het instappakket kent 20Mb/s en die snelheid kan oplopen tot 50Mb/s. Bij internet van XS4ALL krijg je altijd een top kwaliteit draadloos modem, ondersteuning bij storing, toegang tot Wifi hotspots in heel Nederland, een zeer kwalitatief beveiligingspakket en altijd gratis installatie door monteur! Zo compleet is een internetpakket bij geen enkele provider. Maar toegegeven, je betaalt bij XS4ALL iets meer.

XS4ALL internet

Alles-in-1 van XS4ALL

Internet, telefonie en interactieve televisie. Dat is het alles-in-1 pakket van XS4ALL. Het internet is – zoals hierboven beschreven – erg compleet, maar telefonie en televisie zijn minstens net zo. Bellen kan met XS4ALL tegen zeer gunstige tarieven en bovendien kan je onbeperkt bellen binnen de Benelux of zelfs de EU. De televisie van XS4ALL is interactief en daarmee dus ook zeer compleet. Bij alles-in-1 krijg je korting, dit omdat je 3 diensten tegelijk bij dezelfde provider afneemt.

XS4ALL iTV

Interactieve televisie van XS4ALL houdt in dat je overal en op alle apparaten televisie kunt kijken. Dus tv op pc, laptop, tablet en smartphone. Je kijkt uitgesteld, on demand en kunt opnemen en pauzeren. En uiteraard kan je upgraden naar allerlei themepakketten om zo het aantal zenders nog verder uit te breiden. XS4ALL levert standaard alle populaire zenders in HD en je krijgt 2 ontvangers voor interactieve tv. Wel zo makkelijk om direct op 2 TV’s televisie te kunnen kijken.

Overstappen naar XS4ALL?

Overstappen is natuurlijk een makkie. Als je naar XS4ALL wilt overstappen moet je alleen je huidige contractnummer op bestelformulier van pakketkiezer.nl invullen. Wij regelen dan de rest. Jouw oude internetpakket wordt stopgezet en XS4ALL start. Dit zonder afgesloten te worden van internet en zonder overlap. Overstappen is snel geregeld en kost jou geen tijd.