XS4ALL verhoogt DSL snelheden

Internetprovider XS4ALL werkt aan een reeks verbeteringen. De provider zelf heeft het over ‘verschillende initiatieven’ die de komende periode uitgerold gaan worden. De eerste in deze reeks is het verhogen van de snelheden van de DSL abonnementen. Snelheden kenden een maximum van 40Mb/s maar dit wordt per vandaag verhoogt naar 50 Mb/s. Dit was ook hoog nodig volgens veel gebruikers. XS4ALL kende namelijk nog een instapabonnement waarbij 8Mb/s werd gehanteerd. Dit wordt nu 20.

De DSL providers worstelen met de vraag naar sneller internet. Snelheden van de kabel en glasvezel kunnen niet bijgehouden worden maar in ieder geval worden down- en uploadsnelheden verhoogd. Vrijwel alle DSL providers verhoogden afgelopen jaar hun snelheden. XS4ALL gaat nu dus tot 50Mb/s. Maar uiteraard is dit een snelheid die in theorie gehaald kan worden. De praktijk leert dat 50Mb/s voor vrijwel geen enkele klant haalbaar wordt. Dit is ook één van de redenen dat de DSL providers vrijwel allemaal actief zijn op het gebied van glasvezel. Zo ook XS4ALL.

De nieuwe snelheden gelden voor nieuwe en bestaande klanten. De prijzen blijven gelijk. De glasvezelabonnement van XS4ALL blijven ongewijzigd. Wij zijn benieuwd naar de andere initiatieven! Want deze snelheidsverhoging is pure noodzaak en weinig innovatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *