Voordelen van een alles in 1 pakket

Je kunt ervoor kiezen jouw telefoonabonnement, televisieabonnement en internetabonnement bij drie verschillende aanbieders af te nemen, maar je kunt ook een alles in 1 pakket afsluiten. Een alles in 1 pakket is een pakket met telefoon-, televisie- en internetabonnement. Steeds meer mensen kiezen ervoor dit pakket af te sluiten. Waarom? Dat lees je in dit artikel. Zo sommen we op deze pagina kort de voordelen van een alles in 1 pakket op.

Voordeel #1: je bespaart geld

Het belangrijkste voordeel van het afsluiten van een alles in 1 pakket, is dat je met dit pakket veel geld kunt besparen. Stel, je hebt nu een telefoonabonnement van 10 euro per maand, een televisie abonnement van 20 euro per maand en een internet abonnement van 20 euro per maand. In dit geval betaal je 50 euro per maand om te bellen, televisie te kijken en te internetten. Dit lijkt vrij voordelig, maar een alles in 1 pakket is vrijwel alles goedkoper. Deze pakketten zijn er bijvoorbeeld al voor 35 euro per maand.

Sluit je een alles in 1 pakket af, dan bespaar je iedere maand een paar euro tot tientallen euro’s. Heb je het pakket een jaar, dan heb je al veel geld bespaard. Je hoeft hier niet eens moeite voor te doen: je sluit alleen een alles in 1 pakket af en je bent al klaar.

Voordeel #2: je hebt één aanspreekpunt

Een ander voordeel van het alles in 1 pakket, is dat je met dit pakket één contract hebt met één partij. Heb je een probleem met je vaste telefoonlijn, dan benader je deze partij. Heb je een probleem met je internetverbinding, dan benader je dezelfde partij. Heb je een vraag over een televisiezender, dan moet je weer bij dezelfde partij zijn. Door één contract aan te gaan met één partij, maak je het veel gemakkelijker voor jezelf.

Ook je administratie wordt overzichtelijker als je een alles in 1 pakket afsluit. Er wordt iedere maand een vast bedrag afgeschreven voor je telefoon, je televisie en je internet, iedere keer door dezelfde partij. Je hebt geen drie losse rekeningen, maar één rekening die je iedere maand betaalt. Dit maakt jouw administratie een stuk overzichtelijker.

Voordeel #3: je kunt je abonnement gemakkelijk aanpassen

Het laatste voordeel van een alles in 1 pakket, is dat je dit pakket gemakkelijk aan kunt passen. Heb je geen vaste telefoonlijn meer nodig? Dan kun je dit onderdeel van jouw pakket gewoon schrappen. Wil je meer televisiezenders afnemen? Dan kun je dit ook aangeven bij je provider. Zelfs als je ook een mobiele telefoonabonnement af wil sluiten bij jouw alles in 1 pakket provider, is dit mogelijk.

Wil je iets aanpassen aan jouw alles in 1 pakket, dan hoef je hier slechts één partij voor te benaderen. Ook als je meerdere zaken aan wil passen, benader je één partij. En omdat je diverse zaken afneemt in één pakket, is het vaak gemakkelijker een deel van jouw abonnement te schrappen. Wil je bijvoorbeeld geen vaste telefonie meer afnemen bij je provider, dan is dit over het algemeen vrij gemakkelijk geregeld. Neem je vaste telefonie af bij een andere partij, dan moet je jouw abonnement opzeggen. Hier zijn allerlei regels aan gebonden, waar je in mindere mate mee te maken hebt als je een alles in 1 pakket hebt.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Ben jij overtuigd van de voordelen van een alles in 1 pakket en wil je dit abonnement zelf ook afsluiten? Dan sluit je niet zomaar een pakket af bij de eerste provider die je tegenkomt, maar vergelijk je diverse pakketten met elkaar. Door pakketten met elkaar te vergelijken, kom je er namelijk snel achter welke provider het beste én het goedkoopst is.

Om alles in 1 pakket providers met elkaar te vergelijken, gebruik je een online tool. Je geeft aan wat voor abonnement je af wil sluiten en je krijgt alle abonnementen te zien die aan jouw eisen voldoen. Nu hoef je deze abonnementen alleen nog met elkaar te vergelijken. Kijk

hierbij niet alleen naar de prijs van een pakket, maar ook naar de inhoud van een pakket. Wat krijg je precies voor de maandelijkse kosten van een abonnement?

Heb je het beste en goedkoopste abonnement gevonden? Dan sluit je dit abonnement direct af. Voor je het weet, kun je jouw alles in 1 pakket gebruiken.

Tip: je kunt ook een alles in 1 abonnement afsluiten zonder vaste telefonie. Heb je geen vaste telefoon thuis, maar wil je een abonnement afsluiten voor televisie en internet? Dan is dit ook zeker mogelijk. Ook als je de vaste telefonie wil vervangen door mobiele telefonie, is dit mogelijk. De verschillende alles in 1 abonnementen staan niet vast, maar zijn vaak naar wens aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *