Vodafone Thuis

Geplaatst op 10 oktober 2016

De meeste Nederlanders zullen Vodafone vooral kennen van mobiele telefonie. De van oudsher Engelse provider levert al decennia lang mobiele diensten in ons land. En na heel wat overnames is Vodafone één van de grootste spelers op het gebied van mobiel. Samen met KPN en T-Mobile zijn dit de spelers die een eigen netwerk hebben in Nederland en eigenlijk het landschap bepalen. Toch doet Vodafone meer dan mobiel.

De provider zet fors in op het vaste netwerk. De focus is verbreed en Vodafone wil glasvezel groots uitrollen. Internet, televisie en vaste telefonie behoren zo opeens ook tot het Vodafone aanbod. Het ‘vaste’ product wordt Vodafone Thuis genoemd. Waarbij ‘Thuis’ de nadruk moet leggen op het vaste aspect. Vodafone Thuis doet het goed. Met goed geprijsde en vooral complete pakketten weet de provider de klant aan zich te binden. En zeker wanneer je zoals nu 50 euro retour ontvangt, is de overstap snel gemaakt.

Internet van Vodafone Thuis

Vodafone levert DSL en Glasvezel. DSL is eigenlijk VDSL: snelheden gaan tot 80 Mb/s. Met glasvezel ligt de bovengrens wat hoger. Hierin biedt Vodafone pakketten aan tot 500 Mb/s. Internet is altijd ook draadloos, waarbij het draadloze modem gratis in bruikleen is. Verder komt het met extra’s als mailboxen, beveiliging en bijvoorbeeld een eigen homepage. Hoewel de ervaring leert dat de meeste consumenten dit toch niet gebruiken.

Vodafone Thuis

Voor het DSL internet is Vodafone afhankelijk van KPN. Het bedrijf gebruikt, net als alle andere DSL-providers, het KPN netwerk. Glasvezel wil Vodafone aanbieden via eigen infrastructuur, daar wordt op dit moment in geïnvesteerd. Op dit moment ligt er maar in een heel klein gebied Vodafone glasvezel. Grote kans dat ook jij alleen DSL kunt krijgen op jouw adres. Met DSL kan Vodafone heel Nederland bedienen.

Televisie van Vodafone Thuis

Waar het internet vooral gewoon snel moet zijn, spelen er bij televisie meer zaken mee. Aantal zenders bijvoorbeeld en vooral aantal zenders in HD. Maar ook extra opties als uitgesteld kijken, kijken op andere apparaten en extra zenders. Gelukkig beschikt Vodafone Thuis hier allemaal over. En net als het draadloze modem is ook de interactieve ontvanger gratis in bruikleen.

Met Vodafone Thuis krijg je een zeer compleet televisie-aanbod. Zo krijg je 30 zenders in HD (standaard, zonder bijbetaling) en kan je overal televisie kijken, onder andere op tablet en smartphone. Bovendien kan je maandelijks je abonnement bijstellen. En dit laatste is vrij uniek.

Telefonie van Vodafone Thuis

Over de telefonie hoeven we niet lang uit te wijden. Goedkoop bellen via de internetlijn. Dat is Vodafone Thuis telefonie. Natuurlijk kan je je eigen nummer behouden, dit is zelfs gratis.

Eindoordeel

Vodafone Thuis is compleet. Iedere dienst klopt eigenlijk gewoon. En de service is ook in orde. Zo levert Vodafone een installatiegarantie. Dit houdt in dat als je er zelf niet uitkomt, Vodafone een monteur stuurt. Gratis natuurlijk. Verder kan je eenvoudig overstappen maar dat geldt eigenlijk inmiddels voor alle providers.

Wat de prijs betreft, behoort Vodafone Thuis tot de goedkoopste in de markt. Niet alleen hanteert de provider een laag maandtarief, ook voert Vodafone onafgebroken actie. Kortingen, cashbacks en gratis diensten worden wisselend aangeboden bij de pakketten van Vodafone Thuis. Hiermee weet Vodafone het klantenbestand flink te laten groeien. Ook op pakketkiezer.nl zien wij Vodafone Thuis maandelijks meer besteld worden. Kortom: met Vodafone Thuis krijg je snel internet, veel televisie en goedkope telefonie tegen een laag tarief. Interesse? Vergelijk het zelf.

Update 15-02-2017: Vodafone Thuis heet vanaf vandaag T-Mobile Thuis. Aan de pakketten verandert behalve de naam niets. Acties worden doorgezet. Bestaande klanten zijn op de hoogte gebracht. Op pakketkiezer.nl bestel je dus vanaf vandaag T-Mobile Thuis.

1. Selecteer jouw ideale pakket:
2. Vul je postcode en huisnummer in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar overzicht

Er wordt nu gezocht naar de beschikbaarheid op jouw adres.

Dit kan tot 20 seconden duren
(afhankelijk van je internetverbinding).