T-Mobile Thuis vanaf nu te bestellen

Geplaatst op 15 februari 2017

De pakketten van Vodafone Thuis heten vanaf vandaag T-Mobile. Het werd maanden geleden al duidelijk dat door de fusie tussen Ziggo en Vodafone het merk Vodafone Thuis niet meer gevoerd  T-Mobile thuis vanaf nu te bestellenzou gaan worden. Vodafone werd verplicht de Vodafone Thuis tak af te stoten. T-Mobile kocht de vaste dienstverlening en zou hiermee weer gaan focussen op internet, tv en bellen via de vaste lijn. Nu is daar dus de verwachte naamsverandering.

T-Mobile Thuis

Vodafone Thuis is dus nu T-Mobile Thuis. En die naam is ook alles wat veranderd. T-Mobile behoudt pakketten en zet huidige acties door. De € 50,00 cashback staat dan ook nog steeds live. Ook internetsnelheid, aantal zenders en telefonietarieven blijven vooralsnog identiek aan die van Vodafone. De eerste 6 maanden krijg je korting en tijdelijk gelden er geen aansluitkosten.

T-Mobile Thuis opzeggen?

Waar er met overnames vaak ook prijsverandering gepaard gaan, is dit nu niet het geval. In dat geval kan je opzeggen, jouw voorwaarden zijn immers veranderd. Dit is nu niet het geval. T-Mobile behoudt alles van Vodafone, behalve de naam. Opzeggen kan daardoor niet vroegtijdig. Pas als jouw contract is afgelopen – bij T-Mobile heb je een jaarcontract – kan je maandelijks opzeggen.

De komende weken zal T-Mobile wat visuele instellingen wijzigen. Denk aan de interface van iTV-ontvangers. Klanten van Vodafone zijn op de hoogste gesteld en krijgen voortaan een aan logo bovenaan hun factuur te zien.

2 gedachten over “T-Mobile Thuis vanaf nu te bestellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar overzicht

Er wordt nu gezocht naar de beschikbaarheid op jouw adres.

Dit kan tot 20 seconden duren
(afhankelijk van je internetverbinding).