T-Mobile Online wordt Online.nl

Vanaf morgen zullen de vaste diensten van T-Mobile (televisie, telefonie en internet), verder gaan onder de naam Online.nl. Het bedrijf heeft dit besloten, om zo de klanten die vaste diensten afnemen een betere dienstverlening te kunnen bieden. De mobiele tak zal gewoon verdergaan onder de naam T-Mobile.

Huidige klanten zullen weinig merken van de naamswijziging. Een paar jaar geleden heette de vaste tak al Online, vandaar dat de e-mailadressen gelijk blijven. Ook het nummer van de klantenservice, facturen en voorwaarden zullen hetzelfde blijven. De grootste verandering is het logo. In plaats van het roze T-Mobile logo zal er nu een groen logo te vinden zijn op de website en andere communicatie-uitingen van het bedrijf. De site zal tevens een flinke restyle ondergaan.

Het vaste internet dat nu Online.nl gaat heten, heeft al een behoorlijke geschiedenissen achter de rug. Ooit werd het aangeboden door Wanadoo en later in samenwerking met Orange. In 2007 werd Orange overgenomen door T-Mobile, waardoor de merknaam Orange in 2008 van de Nederlandse markt verdween. Vanaf 2008 tot september 2011 was het vaste internet beschikbaar onder de naam Online. Daarna besloot T-Mobile om de eigen merknaam er aan te koppelen, waardoor het T-Mobile Online werd. Vanaf morgen zal dit dus worden gewijzigd naar Online.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *