Online.nl

Online.nl aanbieding 2018


Wist je dat Online.nl één van de oudste providers is van ons land? Destijds heette de provider alleen Euronet. Dit is de voorloper geweest van het huidige Online.nl. Euronet startte al in 1993. Online.nl kende aardig wat eigenaren en namen. De provider is ooit nog eigendom geweest van T-Mobile. Ook hebben Wanadoo en Orange de revue nog gepasseerd. En nog niet zo lang geleden heette het bedrijf Online (zonder de .nl erachter). Sinds 2013 maakt Online.nl onderdeel uit van de M7 Group, dit Luxemburgse bedrijf zit o.a. achter Canaldigitaal, de aanbieder van satelliet televisie.

Internet van Online.nl

Ook Online.nl zet in op glasvezel, maar ook deze provider schrijft DSL niet zomaar af. Met ADSL internet kan Online.nl heel Nederland van degelijk en snel internet bedienen. Snelheden varieren van 30 tot 100Mb/s en bij alle internetpakketten van Online.nl zit standaard een gratis draadloos modem (in bruikleen). De glasvezelpakketten gaan tot 200Mb/s. Uiteraard kan internet worden gecombineerd met televisie en telefonie.

Online.nl internet

Online.nl Interactieve TV

Online.nl claimt zelf aanjager te zijn van een interactieve televisierevolutie. Zo ver durven wij niet te gaan maar feit is dat Online.nl een zeer compleet televisiepakket aanbiedt. De televisie is interactief. Dit houdt in de praktijk in dat jij kunt opnemen, pauzeren, uitgesteld kunt kijken en bijvoorbeeld films en series on demand afspeelt. Wel zo gemakkelijk natuurlijk. Bovendien levert Online.nl veel zenders in het standaardpakket met daarbij de meeste in HD. Maar hierbij moeten we aantekenen dat bijna alle providers dit tegenwoordig doen. Interactieve TV – ook wel iTV genoemd – is inmiddels de standaard geworden.

Alles-in-1 van Online.nl

Bundel internet, tv en bellen je krijgt een alles-in-1 pakket. Online.nl biedt veel alles-in-1 pakketten aan, ook via glasvezel. De alles-in-1 pakketten lopen van 30 tot 200Mb/s internet, kennen bijna 80 zenders en zeer goedkope beltarieven. Bovendien voert Online.nl onafgebroken actie met lage prijzen. Je krijgt de iTV ontvanger gratis, en het modem trouwens ook! Met Online.nl alles-in-1 heb je alles in huis!

Overstappen naar Online.nl?

Overtuigd van Online.nl? Dan kan je snel een veilig overstappen. Je zit geen dag zonder internet! Bestel via pakketkiezer.nl en vul tijdens het bestellen het contractnummer van jouw huidige provider in. Wij regelen de rest. Jouw contract bij je huidige provider wordt opgezegd en Online.nl begint te leveren. Geen dubbele kosten en geen dag zonder internet.