NLE. Goedkoopste alles-in-1 pakket!

Geplaatst op 08 november 2017

De Nederlandse Energie Maatschappij – NLE – is je waarschijnlijk wel bekend. Het bedrijf is een prijsvechter op de energiemarkt. Markten openbreken, dat claimen ze te doen. En dat lijkt inderdaad de kloppen. Het bedrijf is nog maar net 10 jaar oud en bedient ruim 750.000 klanten op de energiemarkt. En nu start NLE met internet, tv & bellen. En ook hier lijkt het  bedrijf de ambitie te hebben de markt open te breken. Het alles-in-1 pakket van NLE is namelijk het goedkoopste pakket. En dit valt op. Het bedrijf kent inmiddels al ruim 40.000 klanten voor dit pakket. En sinds vandaag staat het ook op pakketkiezer.nl.

NLE internet, tv & bellen

“Telecom lijkt op energie. Mensen vinden het niet superbelangrijk, tot het moment dat het er niet meer is. En de telecommarkt wordt gedomineerd door een paar traditionele partijen, net zoals in de energiemarkt het geval was toen wij 11 jaar geleden begonnen. Ook voor de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch? Daarom niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen.”

Laagste prijs

Met deze aankondiging start NLE de aanval op de grote providers. Leuk natuurlijk, maar het bedrijf maakt wel gebruik van het KPN netwerk. Echt onderscheiden in snelheid of kwaliteit lijkt het daarom niet te gaan worden. Maar wel NLE zich absoluut in zal onderscheiden is de prijs. En eerlijk is eerlijk, dat zijn we van ze gewend.NLE biedt momenteel het goedkoopste alles-in-1 pakket aan. En dat gewoon via het KPN netwerk. Betrouwbaar dus.

Tweejarige contracten

NLE is wel een van de weinige providers die inzetten op tweejarige contracten. Alleen Online.nl doet dit ook. Met de overige providers ga je een jaar in zee. Na dat jaar kan je maandelijks opzeggen. Bij NLE zit je er dus twee jaar aan vast. Wellicht geen probleem, de prijzen blijven laag. Maar weet van tevoren waar je aan toe bent.

NLE Alles-in-1

De alles-in-1 pakketten zijn duidelijk interessant voor de kersverse uitdager. Bellen zit er gratis bij. De alles-in-1 pakketten van NLE zijn namelijk even duur als de internet & tv pakketten. Internet is snel. Op pakketkiezer.nl vind je DSL pakketten met 100Mb/s en glasvezel vanaf 50Mb/s tot 500Mb/s. Uiteraard biedt het bedrijf interactieve HDTV aan en heeft het standaardpakket vrij veel zenders. Uitbreiden is mogelijk. De prijzen van de uitbreidingspakketten komen overeen met die van KPN.

Aanval op Ziggo?

Het lijkt erop dat het NLE vooral te doen is om marktaandeel van Ziggo af te snoepen. NLE voert een specifieke actie dat als Ziggo klanten overstappen naar NLE deze klanten een gratis monteursinstallatie krijgen. Die actie geldt niet als je als KPN klant de overstap maakt. NLE lijkt hiermee de aanval in te zetten op Ziggo. Niet zo gek. De aanval op KPN zal wel contractueel uitgesloten zijn. NLE maakt immers gebruik van het KPN netwerk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar overzicht

Er wordt nu gezocht naar de beschikbaarheid op jouw adres.

Dit kan tot 20 seconden duren
(afhankelijk van je internetverbinding).