Nieuwe digitale televisie dienst bij KPN

Vanaf eind oktober gaat KPN de nieuwe digitale televisiedienst ‘Begin Gemist’ aan haar klanten aanbieden. Hiermee kunnen mensen die iTV hebben voortaan een televisieprogramma vanaf het begin starten wanneer deze al gaande is. In de eerste vijf maanden zal Begin Gemist gratis zijn. Op dit moment kun je natuurlijk al na een uitzending deze terugkijken. Het verschil met Begin Gemist, is dat je dan wel moet wachten tot het hele programma is afgelopen. Dit hoeft dus straks niet meer.

Waarschijnlijk zal de nieuwe optie voor de Nederlandse Publieke Omroepen altijd gratis blijven. Voor de verschillende commerciële zenders, zoals bijvoorbeeld de RTL en Veronica, zal na vijf maanden abonnementsgeld voor de dienst moeten worden betaald.

Voortaan zal in de programmagids van KPN te zien zijn of er van Begin Gemist gebruik kan worden gemaakt aan de hand van een icoontje. Klanten van de provider die nog een oude ontvanger hebben, zullen bericht ontvangen met de uitnodiging om deze om te ruilen, zodat er alsnog van de nieuwe dienst gebruik kan worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *