Betaalzender HBO bij meer providers

De Amerikaanse betaalzender HBO is bij steeds meer Nederlandse providers beschikbaar binnen de abonnementen met televisie. Het Amerikaanse HBO (Home Box Office) werd in 1972 opgericht en is gevestigd in New York. Het televisienetwerk HBO maakt sinds 1989 onderdeel uit van het mediaconglomeraat TimeWarner. Naast films en documentaires zendt HBO ook zelf geproduceerde series uit, zoals het razend populaire Game of Thrones en Boardwalk Empire.

In het verleden werd de wereldberoemde miniserie Band of Brothers exclusief via HBO uitgezonden. De zender is in meer dan vijftig landen beschikbaar, waaronder Nederland, en heeft bijna tachtig miljoen klanten aan zich weten te binden. Overigens is Ziggo deels eigenaar van HBO Nederland en via deze provider is het vanaf februari 2012 mogelijk om naar HBO te gaan kijken.

Op uitzondering van T-Mobile en Tele2 is het aanvullende betaalkanaal HBO inmiddels bij elke provider die aangeboden wordt op deze website beschikbaar. Voor de liefhebber biedt HBO de nieuwste films en series met slechts een dag vertraging aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *