100.000 klanten digitale televisie Telfort

Onlangs mocht Telfort de 100.000ste digitale televisie-klant verwelkomen. Om dit te vieren heeft de provider alle huishoudens die digitale tv afnemen een brief gestuurd waarin staat dat ze 10 gratis films on demand mogen bestellen. De grote reclamecampagne van Telfort die onder andere op televisie is te zien, lijkt haar vruchten af te werpen. In december vorig jaar won de provider dan ook de Gouden Loeki voor beste reclame van 2012. Op dit moment is Telfort één van de goedkopere aanbieders van 3-in-1 pakketten, waardoor veel consumenten overstappen.

Als traktatie mogen Telfort-klanten 10 films gratis on demand bestellen. Het gaat hierbij om een specifieke selectie van 10 films, waaronder de politiefilm Brooklyn’s Finest, de dramafilm Biutiful en de met twee Oscars bekroonde dramafilm The Fighter.

Telfort is één van de dochterproviders van KPN. Vandaag werd bekend dat in het eerste kwartaal van 2013 de omzet van het voormalig staatsbedrijf is gedaald met 8,8 procent naar 2,9 miljard euro. De winst daalde met ongeveer 50 procent naar 140 miljoen euro. Dit lag in de lijn der verwachting van de provider. Voor volgend jaar verwacht KPN dat de markt zal stabiliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *